Skip links

De monkey van paprika’s:

Maak het leuk

De bescheiden paprika. Verkeerd begrepen en onbemind. Eenzaam achtergebleven in het schap. Hoe konden we de relatie tussen moeders met jonge kinderen en paprika’s nieuw leven in blazen? Hoe konden we paprika’s in lekkere (en gezonde) recepten krijgen? Hoe gaven we die arme paprika een complete make-over? Daarvoor moesten we ons even achter onze apen-oren krabben (en tegelijkertijd wat vlooien verwijderen).

Iedereen weet dat paprika’s goed voor je zijn. Maar gezond staat vaak gelijk aan saai… Ineens ging er een lampje branden boven Monkey’s hoofd: verander de opvatting over paprika’s van gezond en saai naar gezond en leuk!

We maakten een nieuwe content-marketingstrategie voor de UK, Duitsland, en Nederland. Zo begon er een nieuwe relatie tussen klant en paprika. Om de paprika een modern jasje te geven, gebruikten we online, instore en op posters, speelse illustraties. We veranderden het kookgedrag met verrassend leuke paprikarecepten in dezelfde illustratieve stijl. Gezonde hamburgers en pizza’s voor kinderen, pannenkoekenijsjes, ‘poedels‘ (noedels gemaakt van paprika). We veranderden de paprika-perceptie van consumenten door duidelijk te maken dat paprika’s perfect zijn voor elk moment van de dag. Met als pay-off: Tijd voor paprika.

Monkey Inside ging volledig 360° voor dit drie jaar durende project. We gingen undercover. Creëerden strategie. Produceerden creatieve ideeën. Maakten online films en campagnes. Bedachten winkelactivaties en evenementen, en tuigden ze op. Ja, apen zijn behoorlijk vindingrijk. En niet bang voor een beetje fysieke arbeid.

Close contact

    Neem contact op!

    Heeft u een vraag of wilt u graag contact opnemen over de monkeys? Dat kan via het onderstaande formulier.
    Close contact

    Abonneer

    * indicates required