Skip links

Release the Monkey:
Videotips voor marketeers

Hoe haal je het meeste uit je zakelijke beursdeelname? Waarom is het goed om af en toe uit je bubbel te stappen? En hoe begin je je eigen netwerkbureau? Je vindt het in deze selectie video’s die ik de afgelopen jaren op LinkedIn deelde. Wil je altijd op de hoogte blijven van mijn laatste videotips? Volg me dan op LinkedIn.

Haal meer uit je zakelijke beursstand. Waar is het lef van marketeers als het om beursstands gaat? Kom op zeg: één van de kostbaarste media qua bereik wordt vaak ingezet als een opgeleukte pantry met sta-krukken en nietszeggende slogans. Een mooi moment om jullie eens mee te nemen door de wondere wereld van de vakbeurzen met een paar voorbeelden van hoe het ook kan: op én buiten de beursvloer!

Hoe organiseer je een evenement voor mensen die NIET aanwezig kunnen zijn? In deze video geef ik je tips hoe je veel meer mensen bereikt met je zakelijke evenement. Offline, én online. Organiseer jij binnenkort een evenement en weet je niet zeker of je daar wel het maximum aantal (potentiële) prospects mee bereikt? Stuur dan even een mailtje of bel me. Dan lossen we dat samen wel even op!

Acht redenen om undercover te gaan in Georgië. In november opende ik mijn tijdelijke kantoor in de hoofdstad van Georgië (ik moest het ook even opzoeken) omdat het goed is om geregeld je automatische piloot uit te schakelen en je werkplek flink te verleggen. En geloof me, het is eenvoudiger en leuker dan je denkt 🙂

In deze wervingscampagne voor de Masters Week van de Rijksuniversiteit Groningen bereiden we bachelorstudenten voor op een professionele carrière met een brede keuze aan masters en dat delen we graag in een video-campagne op social media. En het leuke is dat verschillende communicatiestudenten van de RUG ons hielpen met het concept en met de realisatie van de video’s en foto’s.

Onmogelijk of niet: een beursstand ombouwen TIJDENS de show. Iedereen zei dat het onmogelijk was: een beursstand ombouwen TIJDENS de show. Laat anderen tijdens de PROVADa maar over transformatie praten, wij doen het gewoon! Iedere avond werd de kleine stand die we voor Van Wijnen bedachten volledig verwijderd om er vervolgens een hele nieuwe voor neer te zetten met een iconisch project.

Heeft een bedrijf wel een auto nodig? Zo ziet een typische werkdag bij Monkey Inside eruit: 350 km met de trein, 50 km op de fiets en geen grammetje CO2. Denk niet dat het onmogelijk is om je auto een dagje te laten staan. Want als Monkey Inside het kan, kan jij het ook!

Waarom huurt Monkey Inside vijf nieuwe collega’s in? Wel, slimme marketeers kruipen uit hun bubbel en werken mét hun doelgroep i.p.v. ervoor. Zo verzamel je je inzichten op een leuke manier en sla je de plank niet mis. Welkom bij de club Chantal Buursema, Floortje van Oppen, Nena Willemsen, Lucia Jansen en Avin Ghafor van Study Association Commotie.

Close contact

Subscribe

* indicates required